Systemy bezpieczeństwa żywności – GHP i HACCP

 

Nazwa kursu:

Systemy bezpieczeństwa żywności – GHP i HACCP

Uczestnicy:

Operatorzy żywności oraz pracownicy zakładów przemysłu spożywczego i gastronomicznego, uczniowie szkół przemysłu spożywczego i hotelarstwa

Prowadzący:

Robert Gajda

Wykładowca, Specjalista ds. żywienia człowieka

Program kursu:

  1. Wymogi prawne w zakresie GHP i HACCP
  2. Zasady systemu GHP i HACCP
  3. Dokumentowanie systemu GHP i HACCP
  4. Weryfikowanie systemu GHP i HACCP
  5. Audyt systemu HACCP

Liczba godzin: 35

Liczba osób w grupie: 20

Cena kursu: 275

 


Jak zapisać się na ten kurs?

1. Telefonicznie:  +48 41 366 93 21

2. Listownie: Należy wypełnić formularz (dostępny pod tym linkiem),
a następnie przesłać pod adres:
Centrum Kształcenia Ustawicznego
Wyższa Szkoła Ekonomii i Prawa im. prof. Edwarda Lipińskiego w Kielcach
ul. Jagiellońska 109a, 25-734 Kielce

lub email: cku@wseip.edu.pl

lub faksem (numer: +48 41 366 93 21).

3. Można również zapisać się za pośrednictwem poniższego formularza:

POLE OBOWIĄZKOWE *


Dane kontaktowe:

Zbyt długi numer telefonu

Zbyt długi numer telefonu




  Odśwież Captcha  
Niestety kod został błędnie przepisany, prosimy o ponowne, uważne przepisanie kodu
 


O nas

Akademickie Centrum Kształcenia Ustawicznego

Wyższa Szkoła Ekonomii, Prawa i Nauk Medycznych im. prof. Edwarda Lipińskiego w Kielcach
ul. Jagiellońska 109a, 25-734 Kielce

więcej...

Sonda

W jaki sposób znalazł Pan/Pani ofertę ACKU